Contemporary house before/after

Contemporary space design and decoration of a 100 m2 house in Yvelines

The owners of this contemporary home had three goals:

Open the kitchen for more conviviality, exploit the triangular structure in the center of the space that had no function and have more storage.

We chose to optimize the interior architecture of this contemporary house by decompartmentalizing the rooms while giving each space a function.

The staircase was redesigned with the integration of custom closets, we relied on the three supporting posts located between the entrance and the living room to make an asset by creating a library on the entrance side and storage and niches on the kitchen side

The stylistic note

Contemporary design and a Scandinavian-inspired color palette
€€€

Before

interior renovation - decoration paris

After

01 - 18th century house - Renovation
03 - 18th century residence - Decoration
04 - 18th century residence - Architecture Paris
04 - 18th century residence - Architecture Paris
04 - 18th century residence - Architecture Paris
Photos : Yvan Moreau

Achievements in decoration and interior design